Selecteer een pagina

Iedere maand komen er weer nieuwe functionaliteiten bij in Startportaal. In de laatste update zaten een paar hele handige nieuwe zaken.

WVD integratie

We hebben nu een volledige WVD (Windows Virtual Desktop) integratie. Het openen van een extern bureaublad kan nu zonder gebruik van een lokale client. Als er nog applicaties zijn die Windows als onderlaag vereisen dan worden deze met deze update dus nog mooier geïntegreerd in Startportaal dan eerder al mogelijk was.

Openen (externe) webinhoud in volledige pagina weergave mogelijk

Een tweede mooie toevoeging is de optie om volledige (externe) webpagina’s te tonen binnen Startportaal. Hierdoor wordt het mogelijk om naast de bestaande opties die er al waren externe content te tonen alsof het volledig in Startportaal draait. Denk bijvoorbeeld aan het (tijdelijk) integreren van een bestaand intranetsysteem of een oude webpagina.

Rechten op Spaces

In een eerdere update hebben we al Spaces geïntroduceerd. Nu is het ook mogelijk om als beheerder rechten op Spaces te zetten. Als beheerder kunt u nu dus bepalen welke Spaces zichtbaar worden per gebruiker of groep. We krijgen nu al enorm veel positieve berichten van onze klanten over deze nieuwe functionaliteit.

De nieuwstegel is verbeterd

De anouncement tegel (nieuws tegel) is aangepast. Het is nu mogelijk om nieuwsitems weer te geven in de vorm van een carrousel. Dit maakt het voor de eindgebruiker nog interessanter om het nieuws te lezen en het wordt nog overzichtelijker.

Folders toevoegen aan de documenten tile is mogelijk

Het toevoegen van eigen folders aan de documenten tile is nu ook mogelijk. Deze vraag hebben we meerdere keren van onze klanten gekregen en de functionaliteit is in de laatste versie dan ook toegevoegd.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux