Selecteer een pagina

4Consult onderzoekt samen met haar partners NederCare en Workspace de mogelijkheden om diverse onderdelen van het meest gebruikte clientregistratiepakket in de jeugdzorg genaamd MoreCare4 te integreren in Startportaal. Op dit moment is NederCare klaar met de ontwikkeling van een nieuwe API waarmee nog eenvoudiger een koppeling kan worden gemaakt met MoreCare4 om op die manier bijvoorbeeld de agenda of de documenten voor een specifieke medewerker op te halen en te tonen in Startportaal (of ieder ander gewenst pakket).

Gebruikers van MoreCare4 hebben niet op ieder moment van de dag alle functionaliteiten van MoreCare4 nodig maar willen op bepaalde momenten bijvoorbeeld alleen weten wanneer en waar hun volgende afspraak is. We gaan de komende weken kijken op welke manier we deze gegevens het beste kunnen tonen in Startportaal. Vooralsnog streven we ernaar om per 1 september 2020 met een eerste productieversie te komen.

De onwikkeling zal “open” plaatsvinden. Dit wil zeggen dat de software zo zal worden gebouwd dat deze ook voor andere ICT bedrijven met klanten in de jeugdzorg (die gebruik maken van MoreCare4) kan worden gebruikt.

De samenwerking heeft voordelen voor alle partijen. MoreCare4 is al jaren het beste en meest gebruikte clientregistratiepakket in de zorg en het direct ontsluiten van onderdelen uit MoreCare4 naar Startportaal is voor klanten van NederCare een groot voordeel. Voor 4Consult geldt dat de koppeling met MoreCare4 zal zorgen voor een nog groter gebruikersgemak waardoor nog meer organisaties nog efficienter kunnen werken.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux