Selecteer een pagina

Techniek en innovatie zijn onze passie, altijd al geweest. En dat is merkbaar. Vooral technologische ontwikkelingen zoals de opkomst van de Cloud en mobiele apps hebben geleid tot veranderingen in bedrijfsprocessen en businessmodellen. Steeds meer bedrijven willen overstappen op online werken om efficiënter, flexibeler en veiliger te kunnen werken. Daarom introduceert 4Consult Startportaal: dé online werkplek.

Hoe werkt het?

Met dé online werkplek heb je in een oogopslag overzicht over al jouw applicaties, afspraken en informatie die er voor jou toe doen om zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan. Met dé online werkplek hoef je maar één keer in te loggen doormiddel van een veilige single sign on. Wij koppelen iedere applicatie! Het eenvoudigst is het om webbased (SaaS) applicaties te koppelen maar bestaande Windows applicaties koppelen wij ook snel en veilig aan Startportaal. Het maakt daarbij niet uit of de applicatie vanaf een Citrix server, een Terminal server of lokaal moeten worden gekoppeld. De eindgebruiker ziet het verschil niet en ervaart eenvoud.

Altijd en overal.

Hierdoor kan een gebruiker altijd en overal werken. Ook heeft de gebruiker in één oogopslag overzicht over de relevante applicaties, afspraken en informatie die zorgen dat de gebruiker efficiënter te werk kan gaan. Het enige wat nodig is, is een device en toegang tot het internet. Thuis, onderweg of op kantoor. Altijd en overal toegang kunnen hebben om je zo goed mogelijk voor te bereiden of juist nog nét even dat stukje werk af te maken.  Met dé online werkplek maken wij werken in de Cloud leuk en eenvoudig.

Wat betekent dit?

Een centrale werkomgeving

Nooit meer op zoek naar je applicaties, informatie en bestanden maar alles in één overzichtelijke en zeer intuitieve online werplek.

Samenwerking

Samenwerken doe je als nooit tevoren. Bestanden delen met collega’s of met externe is met een paar klikken te regelen. Samenwerken in een bijvoorbeeld een Word of Excel document wordt super eenvoudig en vooral leuk!

Flexibel en overzichtelijk

Startportaal is overzichtelijk. Bedrijven die al over zijn op Startportaal geven dit al een van de  grootste voordelen aan. Medewerkers zijn minder tijd kwijt aan het zoeken naar informatie.  Iedereen kan Startportaal inrichten zoals je dat zelf handig vind.

Veiligheid

4Consult heeft haar sporen verdiend als het gaat om het beveiligen van de systemen van onze klanten en uiteraard ook onze eigen systemen. Startportaal is dan ook extreem veilig. Graag leggen we u persoonlijk uit hoe we dat doen!

Wat kost dat?

Hier doen wij het al voor.

Colpas

Colpas is een begrip in Rotterdam en omstreken als het gaat om pensioenadvies. Gedreven medewerkers geven dagelijks advies aan bedrijven over de inrichting van hun pensioenbeleid. 

Daarnaast streeft Colpas er net als Startportaal naar om samen met de klant na te denken over de bedrijfsprocessen en als partner samen op te trekken om de samenwerking continu te blijven verbeteren.

Aldebaran

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn! Aldebaran, een echt Rotterdams bedrijf, handelt in noten en pinda’s. En dan niet in kleine hoeveelheden maar in scheepsladingen tegelijk. Aldebaran is daarom niet voor niets een van leidende partijen in Europa met afnemers over de hele wereld.

ICT kon niet achterblijven en Aldebaran heeft daarom gekozen voor Startportaal als ICT platform / de nieuwe werkplek!

 

Contact

078 820 0006

info@startportaal.nl

Sitemap

Home        Team         Media

Startportaal     Contact

 

Startportaal is een 4Consult B.V. dienst | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux